Zhushi

Sushi bestellen in drachten

Smaakvolle sushi voor een betaalbare prijs gewoon bij jou thuis bezorgd, daarvoor staat Zhushi. Nadat de gebroeders Zhu van Zhushi opmerkten dat er steeds meer vraag was naar hun onderscheidende sushi besloten ze om het bezorggebied uit te breiden. Zo kun je ons overheerlijke sushi nu ook bestellen in Drachten! Wij gaan zorgvuldig met jouw bestelling om door je eten goed te verpakken en bezorgen, zodat je thuis dezelfde kwaliteit ervaart als wanneer je het bij ons afhaalt. Bekijk het menu!

Waarom sushi bestellen in Drachten van Zhushi?

Zhushi is gevestigd in Gorredijk. Wij snappen dan ook dat je je afvraagt waarom je bij ons moet bestellen in plaats van je lokale aanbieder. Het antwoord is simpel: prijs & kwaliteit. Wij onderscheiden ons door uitsluitend verse ingrediënten te gebruiken bij de bereiding van al onze sushi. Je stelt eenvoudig je eigen ideale maaltijd samen of kiest voor de door ons vooraf opgesteld boxen. Weet je niet precies wat je moet bestellen? Bel ons gerust! Wij vertellen je graag meer over ons menu.

Wij bezorgen onze overheerlijke sushi in Drachten vanaf een minimum bestelbedrag van €20. De bezorgkosten buiten Gorredijk betreffen slechts €5.

Blijft de sushi wel lekker tijdens de bezorging?

Vaak krijgen wij de vraag of de sushi dezelfde kwaliteit behoudt als we deze in Drachten bezorgen. Het antwoord hierop is simpel: ja!

Wij zorgen er namelijk voor dat jouw maaltijd in een professionele warmhoudbox wordt vervoerd. Daarnaast is je maaltijd goed ingepakt, waardoor de warmte blijft behouden, maar er genoeg luchttoevoer is om te voorkomen dat je sushi slof wordt. Onze chefs en bezorgers gaan uiterst zorgvuldig met jouw maaltijd om.

Wie zijn wij?

De naam Zhushi is niet zomaar. Zhushi is namelijk een familiebedrijf van de gebroeders Zhu uit Gorredijk. Met zo’n achternaam was de bedrijfsnaam Zhushi snel gekozen. Het ondernemen zit in de familie, want de ouders van de gebroeders Zhu hebben tevens een restaurant in Gorredijk. De jongste broer (Kapin) wist na een jaar studeren zeker dat die een eigen restaurant wilde beginnen, en met succes! Zhushi is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Gorredijk (en daarbuiten)!

Ons missie

Ons missie is om iedereen in Nederland kennis te laten maken met onze sushi! Hoewel sushi steeds bekender wordt bij het grote publiek zijn er heel veel mensen die nog nooit sushi hebben geproefd, zonde als je het ons vraagt. Dus ben jij, of ken jij, iemand die nog nooit onze sushi heeft geproefd, probeer het dan nu en je zult zien dat het niet je laatste keer sushi zal zijn!

Catering in drachten

Zoek jij naar catering in Drachten? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je kunt bij ons terecht voor een heerlijk verzorgde lunch, diner of catering op maat. Perfect voor jouw feest, verjaardag, bedrijfslunch of andere gelegenheid! Je kunt eventuele voorkeuren of bijzonderheden bij ons doorgeven en wij maken een heerlijk pakket voor je op maat. Door de samenwerking met Chinees restaurant Indrapoera kun je naast sushi ook gerechten van een Chinees buffet opnemen in jouw pakket. Neem contact op en ontdek de mogelijkheid van catering in Drachten van Zhushi!

Openingstijden

Maandag
16.00 – 20.30

Dinsdag
Gesloten

Woensdag
16.00 – 20.30

Donderdag
15.30 – 21.00

Vrijdag t/m zondag
12.00 – 21.00

06 - Contact

Contactgegevens

Adres

Jodocus Heeringastraat 2a
8401 DC Gorredijk

Telefoonnummer

Email

Zuiderplein 37, 8911 AP Leeuwarden
+31 6 374 309 40
Exclusief eten, onvergetelijke ervaring