Zhushi

Sushi bestellen in Heerenveen

Lekker thuis op de bank sushi bestellen in Heerenveen? Wij bezorgen binnen no-time bij jouw thuis! Er kwam steeds meer vraag vanuit omliggende dorpen en plaatsen, waarna de gebroeders Zhu besloten om het bezorggebied uit te breiden. Sinds kort is het dus ook mogelijk om onze sushi te bestellen in Heerenveen. Wij bezorgen met professionele warmhoudboxen en gaan zorgvuldig met jouw eten om. Dit alles zodat je thuis in Heerenveen dezelfde kwaliteit kan verwachten als wanneer je de bestelling komt ophalen in ons restaurant. Bekijk het menu! 

Waarom sushi bestellen in Heerenveen van Zhushi?

Hoewel wij gevestigd zijn in Gorredijk garanderen we dat onze sushi net zo vers en lekker aankomt bij jouw thuis in Heerenveen. Wij onderscheiden ons van andere aanbieders door onze kwaliteit en onze prijs. Zo gebruiken we bijvoorbeeld uitsluitend verse ingrediënten en maken we al onze sushi volledig zelf. En dat alles voor een zacht prijsje! Je stelt eenvoudig jouw ideale menu samen of kiest voor een van de door ons vooraf opgesteld boxen. Kom je er niet helemaal uit? Bel ons gerust! Wij vertellen je graag over ons menu.

Wij bezorgen onze overheerlijke sushi in Heerenveen vanaf een minimum bestelbedrag van €20. De bezorgkosten buiten Gorredijk betreffen slechts €5.

Blijft de sushi wel lekker tijdens de bezorging?

Je vraagt nu waarschijnlijk af of de sushi wel dezelfde kwaliteit behoudt als we deze in Heerenveen komen bezorgen. Het antwoord hierop is: ja!

We verpakken jouw maaltijd met goede warmhoudfolie in een professionele warmhoudbox. Zo blijft jouw maaltijd warm, terwijl er genoeg luchttoevoer is om te voorkomen dat de sushi slof wordt. Onze chefs en bezorgers gaan uiterst zorgvuldig met jouw maaltijd om. Je mag dus altijd uitgaan van uitstekende kwaliteit. Is het niet naar wens? Neem contact op en we lossen het op!

Wie zijn wij?

De naam Zhushi is niet zomaar. Zhushi is namelijk een familiebedrijf van de gebroeders Zhu uit Gorredijk. Met zo’n achternaam was de bedrijfsnaam Zhushi snel gekozen. Het ondernemen zit in de familie, want de ouders van de gebroeders Zhu hebben tevens een restaurant in Gorredijk. De jongste broer (Kapin) wist na een jaar studeren zeker dat die een eigen restaurant wilde beginnen, en met succes! Zhushi is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Gorredijk (en daarbuiten)!

Ons missie

Ons missie is om iedereen in Nederland kennis te laten maken met onze sushi! Hoewel sushi steeds bekender wordt bij het grote publiek zijn er heel veel mensen die nog nooit sushi hebben geproefd, zonde als je het ons vraagt. Dus ben jij, of ken jij, iemand die nog nooit onze sushi heeft geproefd, probeer het dan nu en je zult zien dat het niet je laatste keer sushi zal zijn!

Catering in Heerenveen

Heb jij binnenkort een feest, verjaardag, bedrijfslunch of andere gelegenheid waarvoor je op zoek bent naar catering? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij verzorgen catering in Heerenveen, volledig op maat. Door onze samenwerking met Chinees restaurant Indrapoera kun je naast sushi ook gerechten van een Chinees buffet opnemen in jouw pakket. Heb je voorkeuren of bijzonderheden zoals allergieën? Geen probleem! Geef dit tijdig aan zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Neem nu contact op en ontdek de mogelijkheden van Catering in Heerenveen van Zhushi!

Openingstijden

Maandag
16.00 – 20.30

Dinsdag
Gesloten

Woensdag
16.00 – 20.30

Donderdag
15.30 – 21.00

Vrijdag t/m zondag
12.00 – 21.00

06 - Contact

Contactgegevens

Adres

Jodocus Heeringastraat 2a
8401 DC Gorredijk

Telefoonnummer

Email

Zuiderplein 37, 8911 AP Leeuwarden
+31 6 374 309 40
Exclusief eten, onvergetelijke ervaring